Yhteistyössä:

Virkiän miehet 70. Jukolan viestissä

Lauantaina Kuopiossa juostu Venlojen viesti alkoi Virkiältä hienosti, kun Milla Rajala suunnisti varmasti ja toi joukkueen vaihtoon sijalla 64. Toisella osuudella viestiä vienyt Salla Pajula eteni myös hienosti vaikeassa maastossa, mutta harmitteli yhtä virhettä, joka vei paljon aikaa. Jalkavaivoistaan toipunut Sanna Palomäki teki jälleen kerran varman suorituksen ja nosti joukkueen sijalle 121. Maarit Korpi paranteli vielä ankkuriosuudella sijoitusta niin, että maalissa lopullinen sijoitus oli 116. Virkiän naisilla on ollut tällä kaudella paljon ongelmia, mutta Millan hieno avausosuus antaa uskoa paremmasta. Kun saamme koko joukkueen terveenä viestiin ensi vuonna, voi tavoitteen laittaa huomattavasti korkeammalle.

Miesten viestin aloitti Ari-Pekka Joensuu, joka alussa tulleen virheen jälkeen paikkaili tilannetta ja tuli vaihtoon sijalla 104. Juha Luoma teki toisella osuudella varmaa työtä ja eteni vauhdikkaasti nostaen joukkueen sijalle 72. Kolmannella osuudella Harri Pajula joutui antamaan periksi muutamia sijoja, mutta nousun kohti kärkeä aloittivat Teemu Rantala ja Juha Huhtanen hyvillä suorituksilla. Kuudenella osuudella pääsi sitten valmentaja Ville Siven näyttämään taitojaan ja juoksi hienosti omalla osuudella 33:ksi nopeimman ajan. Ankkuri Samu Heiskan lähtiessä matkaan oli Virkiän sijoitus 62. Joukkueen lopullinen sijoitus 70 ei ehkä aivan vastannut tavoitetta, mutta Pohjanmaan herruuteen se siitä huolimatta riitti. Taso Jukolan viestissä on kova ja 50 joukkoon pääseminen edellyttää virheetöntä suoritusta koko joukkueelta.

Miesten 2-joukkue juoksi myös varmasti maaliin sijalla 170. Joukkueessa parhaimman suorituksen teki Antti Hakala juostuaan viidennellä osuudella sijalle 56. Hermanni Sankelo osoitti myös nousukuntoa juosten 3-jokkueessa hienon neljännen osuuden.