Yhteistyössä:

Urheilijanpolku-valmennusseminaari kristillisellä opistolla la 27.1.

Lauantaina 27.1.2018 järjestetään Seurakuntaopiston Lapuan kampuksella eli tuttavallisemmin kristillisellä opistolla (Siiriläntie 11-13) Virkiän URHEA-hankkeen ja suunnistusjaoston yhteinen Urheilijanpolku-valmennusseminaari. Valmennusseminaari järjestetään nyt toisen kerran viime vuodesta saatujen hyvien kokemusten jatkoksi.

Tänä vuonna valmennusseminaarissa ovat puhumassa kestävyysjuoksun huippuvalmentaja Tom Andtbacka, joka on valmentanut mm. Nicklas Sandellsin Suomen ykkösmaileriksi sekä kehon kuuntelusta kirjan kirjoittanut valmentaja Antti Autio. Andtbacka keskittyy osuudessaan suomalaisten nuorten monipuolisempaan juoksuharjoitteluun ja Autio korostaa kehon kuuntelun tärkeyttä ja merkitystä omassa puheenvuorossaan. Seminaari sopii erinomaisesti niin nuorille urheilijoille kuin valmentajille ja ohjaajille sekä kuntoilijoille ja kaikille liikunnasta ja urheilusta kiinnostuneille.

Seminaarin ajankohta on la 27.1. klo 14.00-17.30 ja hinta ennakkoilmoittautuneilta on 15€ ja paikan päällä 20€ sisältäen kahvitarjoilun. Virkiän nuoret alle 18-vuotiaat suunnistajat pääsevät ilmaiseksi saamaan arvokasta valmennustietoutta. Ennakkoon voi ilmoittautua Tero Viljaselle (tero.viljanen@lapuanvirkia.fi). Seminaariin osallistujilla on mahdollisuus myös kehonkoostumusmittaukseen 10 euron seminaarihinnalla.