Yhteistyössä:

URHEA-hanke

Tapahtumia: 

Seniori-ikäisille tarkoitettu kuntokävely maanantaisin, alkaa ma 8.1. klo 8.30-10.00 Patruuna-Areenalla. Sauvojen kanssa tai ilman, alkuun pieni verryttely. Kertamaksu 3€ (Liikuntakurssit sisältävällä Seniorikortilla ilmaiseksi). Tervetuloa kävelemään pitävällä alustalla ja lämpimään! Viimeinen kerta ma 23.4. klo 8.30.

URHEA-juoksukoulu käynnistyy ma 23.4. klo 18.00 Simpsiön Hiihtomajalta. Kevään aikana yhteensä 4 kertaa. Muut kerrat ma 7.5., ti 15.5. ja ma 21.5. Hinta 20€/hlö. Sopii kaikille juoksusta kiinnostuneille, niin vasta-alkajille kuin hieman kokeneemmillekin juoksijoille.

URHEA-suunnistuskoulu aikuisille käynnistyy to 26.4. Simpsiön Hiihtomajalla (sali). Kevään aikana yhteensä 4 kertaa. Muut kerrat to 3.5., 17.5. ja 24.5. Hinta 40 €/hlö. Sopii kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille, niin aloittelijoille kuin hieman suunnistusta harrasteneillekin. Käydään suunnistustaidon perusteet läpi.

Nuorten 15-20-vuotiaiden kaikille avoin palloilukerho perjantaisin klo 18.30-20.00 Keskuskoulun salissa (A-sisäänkäynti Urheilukadun puolella). Rento matalankynnyksen palloilukerho käynnistyy pe 29.9. Palloilukerho on päättynyt tämän kevään osalta.

Aikuisten kuntolentopallo keskiviikkoisin klo 19.30-21.30 lukion salissa. Lentopallokerho alkaa ke 4.10. Sopii sekä miehille että naisille. Hinta 20€/kausi/hlö. Kuntolentopallo järjestetään yhteistyössä Ponnistuksen ja Virkiän URHEA-hankkeen ja lentopallojaoston kesken. Seuraava kerta ke 18.4. 

URHEA-hanke:

Lapualla on kesäkuussa käynnistetty kaksivuotinen URHEA-hanke (Urheilu- ja liikuntaharrastus elämäntavaksi) Lapuan Virkiän suunnistusjaoston toteuttamana. Hanke on saanut kehittämistukea Aisaparilta ja se kestää kesäkuuhun 2018 saakka. Hankkeeseen on valittu projektipäälliköksi Tero Viljanen Tampereelta.

URHEA-hankkeen keskeisenä visiona on tehdä urheilusta ja liikunnasta mahdollisimman monen lapualaisen ja lähiseutulaisen elämäntapa. Hankkeen tavoitteena on saada myös mahdollisimman moni uusi liikunnan harrastaja mukaan liikkumaan ja urheilemaan.

Hankkeessa tullaan kehittämään ja keskittymään toimintamallien luomiseen nuorten liikuntaharrastusten lopettamisen vähentämiseksi sekä nuorten ja aikuisten aktivointiin liikuntaharrastuksen aloittamiseen. Hanke järjestää eri lajien esittelytilaisuuksia, joissa lapset, aikuiset ja nuoret pääsevät tutustumaan eri liikuntamuotoihin ja -lajeihin.

Keskeisenä toimintamallina on myös systemaattisen yhteistyön kehittäminen eri lajien välille. Tässä keskeisessä roolissa on yhteistyö Lapuan Virkiän eri jaostojen välillä. Tarkoituksena on järjestää yhteisiä harjoituksia eri lajien edustajille. Samoin hankkeessa tullaan kehittämään liikuntatoimintaa myös muutamissa Lapuan kylissä.

Lisätietoa:

Projektipäällikkö Tero Viljanen
050-3790832
tero.viljanen@lapuanvirkia.fi

https://www.facebook.com/urheahanke/

Teaser image: 
Teaser text: 

Urheilu- ja liikuntaharrastus elämäntavaksi. URHEA-hanke lapualaisten liikuttajana.