Yhteistyössä:

Kuka on Virkiän ykkönen sprintti-reitinvalinnoissa?

Kevät on sprinttisuunnistuksen aikaa ja maalis-huhtikuu on erinomainen aika kehittää sprinttisunnistuksen reitinvalintataitoja. Taito valita nopein reitti on tärkeä ja mitä enemmän harjoittelet, sitä enemmän kehityt. Nyt on käynnissä kilpailu, missä hyvän harjoittelun lisäksi ratkaistaan myös Virkiän reitinvalintamestari!

Syksyllä Tuomo Mäkelän julkaisema peli Route Choice Game sprinttisuunnistuksen reitinvalintojen harjoitteluun on saanut uusia ratoja ja ominaisuuksia. Kännykällä tai selaimella pelattavassa pelissä saat näytölle erilaisia rastivälejä, joissa sinun tulee mahdollisimman nopeasti klikkaamalla valita, onko vasen vai oikea reitti nopeampi. Pelaajan tavoitteena on saada reitinvalintoja nopeasti oikein hyvällä prosentilla.

Ohjeet

  1. Avaa https://www.routechoicegame.com ja rekisteröidy käyttäjäksi, ellei sinulla ole vielä tunnusta.
  2. Kirjaudu sisään.
  3. Voit ensin harjoitella pelaamista valitsemalla Pelaa. Klikkaa kartalla reitin vasenta tai oikeata puolta, jonka jälkeen näet oliko valintasi lyhin. Uusi kartta avautuu klilkkaamalla näyttöä.
  4. Aloita sitten kilpailusuoritus valikosta Peli > Kilpailut > Pelaa kilpailua koodilla ja syöttämällä koodiksi Q5NQF7. Kilpailussa on 100 reitinvalintaa ja voit pelata sen läpi vain kerran.
  5. Kilpailun pistetilanne on näkyvissä Katso tilastot -linkin takaa.

Peliaikaa on 8.4.2018 saakka. Kolmelle parhaalle luvassa myös pieniä palkintoja.

Kilpailuonnea!