Yhteistyössä:

Särkänniemi-suunnistus

Kilpailuohjeet ovat tulleet nettiin ja löytyvät täältä:
http://www.koovee-suunnistus.fi/kisasivut//index.php/main/kisa/42/3325/content

Lukekaahan tarkasti! :) Käydään nämä ohjeet läpi vielä linja-autossa, koska mukana on runsaasti ensikertalaisia. Silloin on mahdollisuus saada selvyys niihin kohtiin, joita ei ensilukemalta ymmärrä.

Matkaan lähdetään kahdella linja-autolla Lapuan ABC:n pihasta klo 5.50.

Ollaanhan ajoissa paikalla! :) Menomatkalla otetaan kyytiin 19 Rasti-Jussien suunnistajaa Nurmon liikuntahallin pihasta sekä pidetään pikainen pysähdystauko Tampereen lähettyvillä. Paluumatkalle lähdetään Särkänniemestä noin klo 18.30. Linja-autokyydin maksu (20 €) huoltajilta ja ei-kilpailevilta sisaruksilta ym. lapsilta kerätään linja-autossa.

Suunnistuskoululaisille ja muille kisailijoille kyyti on maksuton.

Ne suunnistuskoululaiset, joilla ei ole omaa Emit-korttia (leimauskortti), saavat Virkiän Emit-kortin lainalle kisan ajaksi.

Laina-Emitit jaetaan menomatkalla linja-autossa ja omilla kyydeillä tuleville kisapaikalla. Laina-Emit on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa kenenkään toisen kanssa. Laina-Emitit palautetaan kisasuorituksen jälkeen mulle.

Suunnistajien tapaan kilpailua seurataan seuroittain, ja myös me virkiäläiset muodostamme Särkänniemeen oman "leirin". Kokoonnutaan siis samaan paikkaan. Te, jotka tulette omalla autolla, etsikäähän Virkiän sini-valkoiset värit ja liittykää seuraan :)

Lähtöajat julkaistaan Kooveen kotisivulla torstaina 17.5. Ensimmäiset lähdöt ovat klo 10. Me ohjaajat ohjaamme kisaan osallistuvia ja heidän huoltajiaan siirtymään oikeaan lähtöön oikeaan aikaan. Huoltajat kuitenkin menevät radan saattajasarjalaisten kanssa.

Koska kyseessä on kisamatka, syömmehän herkkuja vasta kisan jälkeen! ;) Menomatkalle kannattaa ottaa mukaan jotain terveellistä syötävää, esim. leipää, hedelmiä jne. sekä juotavaa.

Muistattehan, että jokainen huolehtii itse rannekkeiden oston!

Tarkoitus on, että kisan jälkeen pääsee viemään kisakamppeita linja-autoihin. Varmistetaan tämä vielä menomatkalla kuskeilta.

Numerolapussa on tarratausta, mutta kiinnipysymisen varmistamiseksi se on hyvä kiinnittää vielä hakaneuloilla, joten ottakaahan OMAT HAKANEULAT (4 kpl) mukaan!

Nähdään lauantaina! :) Soittele/viestittele, jos tulee jotain kysyttävää!

Ulla N

p. 040 7524106

Dates: 
Lauantai, toukokuu 19, 2018 - 09:00