Yhteistyössä:

Ratamestarikoulutusta tammikuussa

Etelä-Pohjanmaan Suunnistuksen toimesta järjestetään ratamestarikoulu Lapualla tammikuussa 2015. Koulutus on tarkoitettu ratamestareille, joilla on kokemusta ratamestaritehtävistä seuratasolla sekä II- luokan ratamestarikortin uusijoille. Koulutus antaa valmiudet toimia kansallisen tai aluemestaruuskilpailun ratamestarina tai –valvojana, arvokilpailun rtm-ryhmän jäsenenä sekä seuraratamestarikurssin kouluttajana.

Koulutus järjestetään kahtena iltana: su 11.1. klo 16-20 ja to 15.1. klo 18-21.
Koulutusmateriaali:
SSL:n ratamestarikirja ( 12 €) rastinmääritteet (3 €). Kurssilla käytettävä materiaali on valmiina koulutuspaikassa, kun tilaat sen ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli osallistujalla on entuudestaan ko. materiaali, niin mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä, että ei varata liikaa materiaalia.
Kouluttaja: Juha Nivukoski
Koulutusmaksu 20 € / osallistuja + materiaali. Maksu sisältää pienen iltapalan. Materiaali ja koulutusmaksut maksetaan käteisellä paikan päällä. Koulutuksen sisältö kutsun liitteenä.
Ilmoittautumiset 5.1.2015 mennessä Juha Nivukoskelle, jknivuko_ät_netikka.fi tai oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta:
http://goo.gl/forms/MIam81gok2

Määräaikaan mennessä ilmoittautuneille lähetetään pieni ennakkotehtävä sähköpostitse. Huom! 20 ensimmäistä pääsee kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa!

Kutsu ja koulutuksen sisältö (pdf)