Yhteistyössä:

Leimausleiri 2019

Ilmoittautuminen Leimausleirille on avoinna!

Leiri järjestetään 3.-6.6.2019 Imatralla ja majoitus- ja tapahtumakeskuksena toimii Imatran kylpylä. Leimausleiri kokoaa suunnistuksesta kiinnostuneet lapset, nuoret ja ohjaajat neljän päivän ajaksi yhteen. Leirillä on tarjolla monipuolisia ja eritasoisia suunnistusharjoituksia, oheisohjelmia sekä mahdollisuus pelailuun ja kisailuun kavereiden kanssa. Leiri huipentuu päätöspäivän leirikisaan, johon kaikki leiriläiset osallistuvat.

Leirin majoitustarjonta oli tänä vuonna hotellipainotteinen, joten Lapuan Virkiälle on varattu 33 paikkaa hotellimajoituksesta Imatran kylpylästä. Osallistumismaksut ovat tästä syystä hieman aiempaa korkeammat, mutta majoittuminen tapahtumakeskuksessa helpottaa harjoituksiin ja tapahtumiin siirtymistä. Alle 10-vuotiaille suosittelemme omaa huoltajaa mukaan.

Leirin hinnat:
   - leiriläiset 280 e
   - ohjaajat 255 e

Suunnistusjaosto on perinteisesti tukenut osallistujia ja ohjaajia noin 50 e/osallistuja, tarkempi tuki selviää myöhemmin.

Ilmoittaudu leirille alla olevalla lomakkeella, myös ohjaajat ilmoittautuvat samalla lomakkeella! Ilmoittautuminen on alustava ja sen voi peruuttaa viimeistään 12.4.2019.
Avaa ilmoittautumislomake >>

Lisätietoja leiristä https://leimaus2019.fi/