Yhteistyössä:

Lakeuden viestistä kaksi rastifyrrysarjan voittoa

Perinteinen Lakeuden viesti suunnistettiin lauantaina Kauhavalla. Suunnistuksen viestiliigan neljäs osakilpailu ja alkava Fin5-suunnistusviikko olivat houkutelleet paikalle myös maan kärkijoukkueita ja miesten yleisessä nähtiinkin lähtöviivalla lähes 30 ja naisissa lähes 20 joukkuetta. Miehissä Antton Sankelo, Teemu Rantala ja Ville Sivén leimasi sijalle 21, kun voiton vei Tampereen Pyrintö

Nuorten Rastifyrry-sarjoissa Virkiä nappasi voitot sekä HD30 että HD45 -sarjoissa. HD30-sarjassa Sanni Kankaanpään ja Iines Sikkilän tuotua joukkueensa vaihtoon kolmantena, lähti Nanna Nivukoski ankkuriosuudelle vain parin minuutin erolla johtaneeseen Kortesjärven Järvi-Veikkoihin. Takaa-ajo tuotti tulosta ja tytöille voitto 18 sekuntia ennen Kortesjärveä, josta Vaasan Suunnistajat jäi 9 sekuntia. Virkiän toinen joukkue Lauri Suokko, Siiri Nivukoski ja Helmi Hietala täydensi hyvää panosta ollen neljäs.

HD35:ssä voiton korjasi Jämsän Retki-Veikot perässään Virkiän Lotta Nivukoski, Lauri Oja ja Sini Hietala. Samassa sarjassa Matilda Suokko, Leevi Paloniemi ja Emilia Välimäki suunnistuvat kahdeksanneksi.

HD45:ssä nähtiin päivän toinen virkiäläisvoitto, kun Virkiä ja Kokkolan Suunnistajat vaihtelivat viestin kärkipaikalla. Emmi Hietala toi joukkueen aloitusosuudelta kärjessä vaihtoon ja lähetti Peppi Sikkilän matkaan. Ankkuriosuudelle lähdettäessä Kokkola oli siirtynyt kärkipaikalle, mutta maaliin ensimmäisenä ehti Virkiän ankkuri Aino Kankaanpää. Neljännelle sijalle suunnistivat Virkiän pojat Verneri Sankelo, Veeti Noponen ja Aapo Kangas.

Kaikki tulokset