Yhteistyössä:

Korttelicupia Kauhavalla, Lapualla ja Alahärmässä

Alahärmän kisan, Kauhavan Wisan ja Lapuan Virkiän suunnistusjaostot järjestävät kaikille avoimen korttelirasticupin viikoilla 11-15, 12.3. alkaen. Korttelirastit järjestetään taajamissa ja ratavaihtoehtoja on kaksi: noin 6-9 km A-rata ja tätä lyhyempi B-rata. A- ja B-ratalaiset kilpailevat erikseen, ja lisäksi naisille lasketaan molemmilta radoilta omat erillistuloksensa. Naiset kuitenkin huomioidaan samalla myös yleisissä tuloksissa. Osakilpailun voitosta saa 30 pistettä, toisesta 27 ja alaspäin 25, 23, 21, 19, 18 jne. Kunkin kilpailijan kolmen parhaan suorituksen yhteispisteet ratkaisevat sijoituksen. Lapsille voidaan osakilpailun yhteydessä järjestää vielä lyhyempi oma rata, joka ei kuulu cupiin.

Kukin seura kerää iltarastitasoisia osanottomaksuja oman käytäntönsä mukaan. Radoille voi lähteä iltarastien tapaan vapaasti silloin kun lähtö on auki. Lähdöt ajoitetaan valoisaan päivänaikaan. Lähtöajoista, päivistä ja paikoista ilmoitetaan niin pian kuin mahdollista. Korttelicupista tiedotetaan Kauhavan Wisan nettisivuilla: http://www.kauhavanwisa.fi/alasivut/korttelicup-2015 .

Rasteille voi toki osallistua vaikkei olisi cup-kilpailusta sinänsä kiinnostunut.

Alustava kilpailukalenteri on seuraava:

  • Viikko 11: Kauhavan Wisa, 12.3., lähtöpaikka: Kosolan koulun piha (Kosolantie 2), lähtöaika: kello 16.45-17.30, myös lastenrata
  • Viikko 12: Lapuan Virkiä
  • Viikko 13: Lapuan Virkiä
  • Viikko 14: Alahärmän Kisa
  • Viikko 15: Kauhavan Wisa

Kilpailukalenteri saattaa vielä muuttua aloituskerran jälkeisten viikkojen osalta!