Yhteistyössä:
SM-kumppanit:

Tietoa kilparyhmästä

Virkiän kilparyhmä on aikuisten sekä 11-20-vuotiaiden kilpasuunnistajien ryhmä. Kilpailukaudella ryhmän jäsenet tavoittelevat menestystä SM-, AM- ja muissa kilpailuissa sekä osallistuvat kansainvälisiin aikuisten ja nuorten seuraviesteihin.
Vetovoimaisen ja laadukkaan harjoitus- ja leiritystoiminnan myötä haluamme tarjota nuorille suunnistajille kehittymisen mahdollisuuksia aina huipputasolle asti!

Erilaiset kehittymistä mittaavat testit kuuluvat kilparyhmän säännölliseen ohjelmaan. Maantietestijuoksuja juostaan ympäri vuoden Liuhtarissa 4,3 km reitillä, 3000 ja 5000 metrin ratatestejä juostaan sekä ulkoradalla että halllissa, 11-16 -vuotiaat suorittavat Kasva Urheilijaksi -testejä kahdesti vuodessa. Lisäksi Rasti-Simpsiöllä voidaan toteuttaa mattotestejä ja suunniteilla on myös suunnistajan maastotestirata Simpsiölle.

Viikonloppu- ja päivileirejä järjestetään useampia vuodessa. Leirejä pidetään esimerkiksi urheiluopistoilla, jaoston Rasti-Simpsiö leiri- ja valmennuskeskuksessa ja osa yhdessä muiden EPSU:n jäsenseurojen kanssa.

Harjoittelussa suosimme kaiken ikäisten yhteisharjoituksia. Talvikaudella harjoitustarjonnasta löytyy mm.

  • joka toinen tiistai juoksuharjoitus Kuortanehallissa
  • keskiviikkoisin kuntojumppa Urheilutalon painisalilla klo 20-21, kaiken ikäisille.
  • torstaisin sählyä vanhalla Kauppaoppilaitoksella. Ikäsuositus 13+.
  • sunnuntaisin hallivuoro Patruuna Areenassa, kaiken ikäisille.

Jos ryhmän toiminta kiinnostaa, ota yhteyttä ja tule tutustumaan harjoituksiin!

Valmennustiimi: Tero Viljanen, Juha Nivukoski, Lassi Hietala

Kilparyhmä 2017

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratukea.