Yhteistyössä:

Tietoa kilparyhmästä

Virkiän kilparyhmä on aikuisten sekä 11-20-vuotiaiden kilpasuunnistajien ryhmä. Kilpailukaudella ryhmän jäsenet tavoittelevat menestystä SM-, AM- ja muissa kilpailuissa sekä osallistuvat kansainvälisiin aikuisten ja nuorten seuraviesteihin.
Vetovoimaisen ja laadukkaan harjoitus- ja leiritystoiminnan myötä haluamme tarjota nuorille suunnistajille kehittymisen mahdollisuuksia aina huipputasolle asti!

Erilaiset kehittymistä mittaavat testit kuuluvat kilparyhmän säännölliseen ohjelmaan. Maantietestijuoksuja juostaan ympäri vuoden Liuhtarissa 4,3 km reitillä, 3000 ja 5000 metrin ratatestejä juostaan sekä ulkoradalla että halllissa, 11-16 -vuotiaat suorittavat Kasva Urheilijaksi -testejä kahdesti vuodessa. Lisäksi Rasti-Simpsiö -mökillä voidaan tehdä mattotestejä, josta urheilija saa harjoittelun tueksi oman aerobisen ja anaerobisen kynnyssykkeen. Suunnitteilla on myös suunnistajan maastotestirata Simpsiölle, missä on mahdollista mitata juoksuvauhtia erilaisissa maastonosissa.

Viikonloppu- ja päivileirejä järjestetään useampia vuodessa. Leirejä pidetään esimerkiksi urheiluopistoilla, jaoston Rasti-Simpsiö leiri- ja valmennuskeskuksessa ja osa yhdessä muiden EPSU:n jäsenseurojen kanssa. Harjoittelussa suosimme kaiken ikäisten yhteisharjoituksia.

Harjoituskausi 2018 on nyt käynnissä!
Jos ryhmän toiminta kiinnostaa, ota yhteyttä ja tule tutustumaan harjoituksiin!

Valmennustiimi: Tero Viljanen, Juha Nivukoski, Lassi Hietala

Kilparyhmä 2018

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratukea 2015-2017.