Yhteistyössä:

Ilmoittautuminen Leimausleirille 4.-7.6. Kisakallioon

8-18 -vuotiaiden valtakunnallinen suurleiri, Leimausleiri järjestetään tänä vuonna Kisakallion urheiluopistolla 4.-7. kesäkuuta. Olemme varanneet majoituksen 25 hengelle, mukaanluettuna ohjaajat.

Leirin ohjelmassa on mm. monipuolisia ja eritasoisia suunnistusharjoituksia sekä oheisohjelmia. Suunnistusharjoituksia on aamu- ja iltapäivisin ja ne tapahtuvat omien seuraohjaajien ohjauksessa. Harjoitusten ja ruokailujen välissä on monenlaista aktiviteettiä ja mukavaa tekemistä riittää aamusta iltaan. Tarvitsemme mukaan myös 4-5 ohjaajaa ja myös ohjaajat voivat ilmoittautua samalla lomakkeella.

Tällä hetkellä majoituksena lattiamajoitus (luento/liikuntatilassa omalla patjalla, perushinta 169e/nuori, 149e/ohjaaja), sisältäen majoituksen, harjoitukset ja kaikki ruokailut. Suunnistusjaosto on perinteisesti tukenut osalllistujia noin 30 e/hlö. Lähempänä voi vapautua mahdollisuus myös opistotason majoitukseen, mitä katsomme sitten erikseen. Myös mahdollisuutta tuotemyyntiin selvitetään, millä voisi halutessaan pienentää omavastuuosuutta.

Luvassa neljä hienoa ja vauhdikasta leiripäivää, joten ilmoittaudu mukaan!

Kisakallion Leimaus 2018 -sivut.

Ennakkoilmoittautuminen
Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella viimeistään su 11.3.2018. Ilmoittautumisen yhteydessä ennakkomaksu 20 e suoritetaan suunnistusjaoston tilille.
Tilinro: FI26 4747 1020 0433 01
Viestikenttään: Leimaus-omavastuu Etunimi Sukunimi
» Ennakkoilmoittaudu tästä

Lisätietoja voi kysellä Lassilta, lphietala(at)gmail.com, 040-8241533