Yhteistyössä:

Virkiän Huipputiimi valmiina uuteen kauteen

Virkiän suunnistusjaosto perusti kaudelle 2019 uuden, huipulle tähtäävien urheilijoiden Huipputiimin – tukemaan nuorten kehittymistä, urheilijaksi kasvamista ja tavoitteiden saavuttamista. Huipputiimin urheilijoiden yhteisenä tavoitteena on määrätietoinen suunnistajana kehittyminen ja menestys SM-tasolla. Urheilijoiden viikkoharjoittelu jatkuu entiseen malliin H/D11-21 -sarjalaisten Kilparyhmässä. Runsaan harjoitustarjonnan lisäksi omatoiminen harjoittelu, leiritykset sekä tehostettu valmennus ja testaus tukevat urheilijoita kilpasuunnistajan polulla eteenpäin.

Huipputiimin urheilijavalinnat tehdään vuosittain hakemusten ja haastattelujen perusteella ja ryhmään voivat hakea tavoitteelliset H/D14-21 -sarjojen kilpasuunnistajat. Virkiän suunnistusjaosto tukee Huipputiimin urheilijoita mm. leiritystuen ja menestysstipendien muodossa.

Huipputiimi 2019

Lapuan Virkiä valittiin helmikuussa myös Suunnistusliiton kaksivuotiseen Suunta Huipulle -seuraohjelmaan 2019-2020, jonka tavoitteena on parantaa erityisesti huipulle tähtäävien 15-20 -vuotiaiden arkiharjoittelun laatua sekä viedä eteenpäin seuran johtamista ja toimintaedellytyksiä.

Urheilijaesittelyitä tulossa kevään mittaan.