Yhteistyössä:

Halloween-rastit

Torstaina 23.10. klo 19.00 Suunnistuskoulussa on Halloween-rastit Hiihtomajalla. Kierretään tutulla alueella Hiihtomajan lähimetsässä, joten maasto näyttäytyy pimeällä erilaisena ja varmaan myös jännittävänä. Alue on joka laidalta valaistujen lenkkipolkujen tai teiden rajaama. Kenenkään ei tarvitse mennä yksin pimeään vaan ohjaajat ovat mukana.

Kokeneimmille on 2 km rata, joka on vastaa päivän valolla D-rataa. Pimeässä rata kuitenkin on riittävän vaativa, kokenut suunnistaja on mukana.

LH: Lisätty kuvia 23.10. klo 21.

Tilaisuudesta

Pikkupakkanen tuntui todella vilpoiselta tuulessa, joten oli pieni arvoitus kuinka paljon saapuu paikalle. Mutta kuinkas sitten kävikään: 48 suunnistuskoululaista osallistui tilaisuuteen. Luku on ennätys! Tilaisuus järjestettiin nyt kolmannen kerrran. Sade, räntä, lumituisku, pakkanen - silti se on aina onnistunut. Toki oppilaita ei välttämättä tule sama määrä kuin keväällä tai kesällä keskimäärin, mutta hieno määrä kuitenkin. Suunnistajat ovat ulkoiluihmisiä!

Aitoon pimeäsuunnistukseen tutustuttavaan treeniin osallistui 8 oppilasta ohjaajinaan Juha ja Lassi. Rata on päivän valolla ylihelppo D-rata, mutta pimeällä kaikki muuttuu. Jos menee väärälle polulle, sitä on vaikea huomata. Jos menee lipun ohi, sama juttu. Lipuissa on heijastimet, mutta kartalla pysyminen on kuitenkin tärkeintä.

Rata viimeisenä kuvana, heti kummituskuvien jälkeen!

- Keijo

Kummitukset ihmeissään