Yhteistyössä:

Onnistunut pääsiäisleiri Paraisilla

Pääsiäisleiri suuntautui tänä keväänä Varsinais-Suomeen. Perinteisesti Ruotsissa pidetyn leirin tunnelmaa haettiin valitsemalla kohteeksi Pargas ja majoituspaikaksi seurakunnan leirikeskus, jonka jaoimme yhdessä IF Femmanin kanssa. Leirin kokoonpanoon kuului täysi pikkubussillinen ja muutama omia teitään leirille suunnannut virkiäläinen.

Leirin tavoitteena oli keskittyä suunnistustaitojen jalostamiseen. Harjoitusolosuhteet olivat kunnossa hyvien karttojen ja hyväkulkuisten avokalliomaastojen muodossa. Leiriläisten toiminta oli silmiä hivelevän innokasta ja keskimäärin jokainen leiriläinen tuli suunnistaneeksi noin 100 rastille leirin aikana. Pävät koostuivat pääsääntöisesti kahdesta harjoituksesta, ruokailusta, levosta ja mukavasta yhdessä olosta. Harjoittelun ohessa Virkiän suunnistajat avasivat myös kilpailukautensa Kevätyönviestissä ja Silja-Rasteilla. 

Kilpailukausi jatkuu jo tulevana viikonloppuna kevään suurimpien kilpailujen merkeissä Angelniemen Ankkurien järjestäessä FinnSpring -kisat. Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan, kuinka Virkiän suunnistajat menestyvät yli 2500 osallistujan kekkereissä. Lauantaina kisaillaan henkilökohtainen ja sunnuntaina on vuorossa viestikilpailu.