Yhteistyössä:

AM-viesteistä 3 kultaa, 3 hopeaa ja 2 pronssia

Kahdentoista joukkueen voimin AM-viesteihin lähteneellä Virkiällä oli Kauhavalla kahdeksan mitalin päivä. Miesten ykkösjoukkue nousi lopulta selvään voittoon joukkueella Ari-Pekka Joensuu, Juha Luoma ja Samu Heiska. Kaikilla osuuksilla kärkikolmikossa ollut Virkiän kakkosjoukkue otti pronssia joukkueella Teemu Rantala, Harri Pajula ja Ville Sivén. Avausosuudelta kärjessä tullut kolmosjoukkue oli viides joukkueella Antti Hakala, Juho Saari ja Juha Nivukoski.

H17-20:ssä Virkiä johti viestiä alusta loppuun ja näin Aleksi Lammille, Eero Ylipullille ja Hermanni Sankelolle AM-kultaa. H14:ssä Valtteri Niska vaihtoi kärjen tuntumassa, Eeli Kontola nosti joukkueen johtoon ja Juho Kangas ankkuroi joukkueen voittoon.

D21:ssä Virkiä suunnisti hopealle joukkueella Maarit Korpi, Milla Rajala ja Sanna Palomäki. Yhteisikäsarjassa D150 Riitta Erkkilä, Päivi Kattelus ja Sirpa Mahlanen-Peltola suunnistivat
myös toiseksi. Hopeaa tuli vielä D17-20:ssä joukkueella Jenna Himanka, Emma Kangas ja Noora Hakala.

D12-sarjan pronssille suunnisti Virkiän joukkue Emmi Hietala, Eeva Peltola ja Saana Niska. Toinen D12-sarjan joukkue Sini Hietala, Lotta Nivukoski ja Heli Hautamäki oli
yhdeksäs.

Yhteisikäsarjassa H130 Virkiä oli neljäs joukkueella Timo Liinamaa, Matti Kattelus ja Kimmo Niska ja H170:ssä Martti Herttua, Kari Erkkilä ja Juhani Hakomäki olivat kahdeksansia.

Kaikki tulokset ja väliajat.

Elokuun AM-kilpailujen sarja jatkuu AM-partiolla 24.8. Vaasassa. Muista ilmoittaa viestihalukkuutesi Irmassa viimeistään ma 18.8.!