Yhteistyössä:

AM-partio Kauhajoella 22.5.

E-P:n partiosuunnistuksen aluemestaruudet ratkottiin Kauhajoen Sotkassa keskiviikkoiltana 22.5. Sotkan kivipohjainen maasto sekä lähtöalueen runsas polkuverkosto laittoivat suunnistajien suuntavaiston ja tarkkuuden lujille.

Miesten yleisessä sarjassa Virkiän triona oli viime vuoden partiomestari Juho Kangas, Juho Koivisto sekä kokemusta edustanut Teemu Rantala. Partion saaliina oli hopea Rasti-Kurikan viedessä mestaruuden. H16 sarjan pojat Sampo Sankelo, Juuso Ekola ja Karri Stevander jakoivat rastinsa todella nopeasti ja onnistuneesti, sillä partio kokoontui 2 minuutin sisään ja saaliina oli aluemestaruus yli 12 minuutin erolla Rasti-Jusseihin. Selkeän aluemestaruuden nappasi myös D16-sarjassa juossut kolmikko Emmi Hietala, Eeva Peltola ja Aino Kankaanpää. Mitaleilla olivat myös D12-sarjassa vain kolmella sekunnin erolla kultaan suunnistaneet Sanni Kankaanpää, Nanna Nivukoski ja Iines Sikkilä. Muita mitalijoukkueita Virkiästä olivat D35 2. (Kaisa Hietala, Mari Kalliolahti-Oja, Ulla Nivukoski), D55 3. (Riitta Erkkilä, Paula Saari, Sirpa Mahlanen-Peltola) ja D14 3. (Peppi Sikkilä, Matilda Suokko, Lotta Nivukoski).

AM-kilpailut jatkuvat tulevana sunnuntaina naapuripitäjissä lähes kotikisoina, kun Ylistarossa kilpaillaan keskimatkoilla ja alueen oravapolkukisa keskiviikkona 29.5. Kauhavalla.

AM-partion tulokset